Gresvik IF

KLUBBHÅNDBØKER

I KLUBBHÅNDBØKENE har vi forsøkt å beskrive hvordan vi gjør saker og ting i foreningen.
Hvordan vi er organisert, rollebeskrivelser og mye mer.

KLIKK PÅ BILDENE FOR Å ÅPNE HÅNDBØKENE.

KLUBBHÅNDBOK NR 1 ER FELLESHÅNDBOKEN.

Her finnes alt som er felles for hele foreningen og som skal danne grunnlag for de andre klubbhånd-bøkene.

Hovedstyret er ansvarlig for å holde denne oppdatert.

KLUBBHÅNDBOK NR 2 ER FOTBALLENS HÅNDBOK

Her finnes det som angår fotballavdelingen og det er fotballstyret som er ansvarlig for å holde denne oppdatert.

KLUBBHÅNDBOK NR 3 ER HÅNDBALLENS HÅNDBOK.

Her finnes det som angår håndball-avdelingen og det er håndballstyret som er ansvarlig for å holde denne oppdatert.

KLUBBHÅNDBOK NR 4 ER BARNEIDRETTSGRUPPAS HÅNDBOK

Her finnes det som angår barneidrettsgruppa og det er styret i barneidrettsgruppa som er ansvarlig for å holde denne oppdatert.

KLUBBHÅNDBOK NR 5 ER SYKKELGRUPPAS HÅNDBOK.

Her finnes det som angår sykkelgruppa og det er styret i sykkelgruppa som er ansvarlig for å holde denne oppdatert.

KLUBBHÅNDBOK NR 6 OMHANDLER BANER, ANLEGG OG KLUBBHUS.

Her finnes bestemmelser og retningslinjer for hvordan våre baner, anlegg og hus skal behandles og forvaltes.

Daglig leder er ansvarlig for å holde denne oppdatert.

Adresse: Trondalsveien 31, 1621 Gressvik
E-mail: kontoret@gresvikif.no