Fortsatt ledige plasser på fotballskolen!

Gresvik IF i samarbeid med Konsumgruppen Norge AS inviterer med dette til årets fotballskole i Trondalen. Fotballskolen arrangeres i tiden 22.06.17 til 24.06.

Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for femte gang fotballskole for barn i årskullene 2005 til 2010!!

Gresvik IF ser det som svært viktig å gi dette tilbudet til alle medlemmer i nevnte årskull i sin egen klubb, dette med tanke på tilhørighet og ikke minst klubben der alle skal trives. Dette tilbudet gjelder først og fremst de som er medlemmer i klubben, men vi vil også sende ut invitasjonen til noen andre lokale klubber. NB! Begrenset antall plasser, fotballskolen har vært fulltegnet de siste 3 årene!

Sted: Trondalen

Aktiviteter: Fotball, 2 økter pr dag med dyktige og skolerte trenere fra Gresvik IF.

Fotballskolen starter kl 10:00 og avsluttes kl 14:30 alle 3 dagene.

Vi spiser lunsj ca kl 12:00. Registrering skjer kl 09:00 torsdag 22.06, de andre 2 dagene møter barna fra 09:30.

Alle deltakere får t-shirt og fotball. Det serveres frukt og lunsj hver dag, vi ønsker fokus på sunt kosthold under fotballskolen! (ta med egen drikkeflaske med navn).

Sportslig ansvarlig: Henning Olsen

Arrangement ansvarlig: Anne Lundblad

Påmeldingen e åpen til fotballskolen starter. Send mail til: kag@hotmail.no

Betaling: Pris kr 800 pr deltaker. Søskenrabatt gis med kr 100,- i reduksjon på deltaker-avgiften. Registrering er ikke gyldig før betaling er utført.

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 26326
Ubetalt antall: 24